Underworld: Blood Wars / Karanlıklar Ülkesi: Kan Savaşları



Gişe devi serinin son filmi Karanlıklar Ülkesi: Kan Savaşları'nda Vampir Ölüm Taciri Selene (Kate Beckinsale) hem Lycan klanının, hem kendisine ihanet eden Vampir fraksiyonunun saldırılarına karşı koyuyor.

Selen, yegane müttefikleri David (Theo James) ve onun babası Thomas’ın yardımıyla (Charles Dance), Lycanlar ile Vampirler arasındaki savaşı bitirmek zorundadır; bu, nihai fedakarlığı yapmak anlamına gelse bile.

Büyük başarı kazanmış aksiyon-korku türündeki serinin bu beşinci filmi aksiyonu Karanlıklar Ülkesi Uyanış'ın bıraktığı yerden devam ettiriyor.

Lycanlar, Marius’la (Tobias Menzies) güçlü bir yeni lider kazanmışlardır.
Marius önceden ayak takımını andıran güruhlara fanatik bir amaç ve disiplin anlayışı vermiştir.
Selene’in Vampir-Lycan melezi olan kızı Eve’in yerini öğrenmek için, Vampir Ölüm Taciri’nin izini bulmasına hiçbir şey engel olamayacaktır.

David’in eşlik ettiği Selene, izini süren Lycanlardan zorlukla kaçar.
Bu sırada David’in babası Thomas’ın yürüttüğü ateşkes görüşmeleri sayesinde hırslı Semira’nın (Lara Pulver) yöneticisi olduğu Doğu Meclisi’ne sığınır.

Devamını okuyayım »»
Google+'da Paylaş

Yazar Ucuyos

Merhaba Ben Ersin 1986 Antalya doğumluyum. Tüm bloglar gibi bu Blog da boş zamanlarında okumayı tartışmayı sevenler için yapıldı. Sizde eğlenin bilgi sahibi olun!!
    Blogger Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder