Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?'ların Karakterleri



Bizi, J.K. Rowling’in büyücüler dünyasına geri götüren yepyeni bir macera olan Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? filminin birbirinden acayip ve fantastik canavarlarıyla sizi daha önce tanıştırmıştık..

Şimdi de sıra geldi filmin birbirinden ilginç karakterlerine:


NEWT SCAMANDER (Eddie Redmayne)


Newt Scamander, büyülü yaratıkları bulmak ve belgelemek için dünyayı dolaşmış bir Büyü-hayvanbilimcisidir; çünkü bunların neden önemli olduğu ve neden korunmaları gerektiği konusunda büyücülük dünyasını eğitebilmeyi ummaktadır.
Seyahatleri sırasında, büyük ya da küçük birçok türde hayvanı kurtarmıştır ve bunları büyülü olması sayesinde tüm bu yaratıkları rahat rahat içine alıp koruyabilen bir kasada tutmaktadır.
Newt sıradışı biridir, biraz uyumsuzdur; bu yaratıkların yanında kendini büyücüler ve cadılarla olduğundan daha rahat hissetmektedir.
İngiliz olan Newt bir zamanlar Hogwarts öğrencisiyken, bir canavarla insan hayatını tehlikeye atmış olduğu için okuldan gönderilmiştir.
Yalnızca Albus Dumbledore adında bir profesör onun için savaşmıştır.
O zamanlar kimse Newt'un bir gün Hogwarts’ın en önemli ders kitaplarından biri olan Fantastik Canavarlar Nelerdir; Nerede Bulunurlar'ı yazacağını hayal edemezdi.

Devamını okuyayım »»
Google+'da Paylaş

Yazar Ucuyos

Merhaba Ben Ersin 1986 Antalya doğumluyum. Tüm bloglar gibi bu Blog da boş zamanlarında okumayı tartışmayı sevenler için yapıldı. Sizde eğlenin bilgi sahibi olun!!
    Blogger Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder